_

Biografi


Jobbe Pilgaard

Velkommen til mit kunstneriske univers. Jeg hedder Jobbe Pilgaard og er uddannet pædagogisk filosof fra Aarhus Universitet. Siden 2019 har jeg dedikeret mig fuldtid til min passion for at skabe kunst. Min kunst er fyldt med farverige akvareller, legende akrylmalerier og dynamiske værker skabt af blæk.

Som barn af kreative forældre var det naturligt for mig at udforske sansernes verden. Min uddannelse har givet mig mulighed for at kombinere kreativitet med det eksistentielle og mellemmenneskelige, og jeg stræber efter at ramme noget universelt genkendeligt i mine værker.

Gennem mine udstillinger i Danmark og på Færøerne har jeg fået bred erfaring med længerevarende kunstprojekter, der skaber forbindelser og vækker eftertanke hos betragteren.

Jeg tror på, at kunst er for alle og skal være relaterbar. Min ambition er at vække publikums nysgerrighed og undren, at skabe håb, sammenhold og kærlighed. Kunst er den bedste katalysator for disse følelser. Jeg elsker at samarbejde med passionerede mennesker, uanset om det er i gallerier, kunstprojekter, eller butikker, der ønsker at vise min kunst.

Jeg inviterer dig til at gå på opdagelse i mit kunstneriske univers, uanset om du søger et nyt værk til din væg eller ønsker at samarbejde med mig. Lad os skabe noget smukt sammen.

Tryk her for at opleve min verden af kunst.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig – uanset om det er med ris eller ros. Ønsker du at forhandle mine værker, indgå et samarbejde eller har en generel forespørgsel, udfyld da venligst formularen nedenfor – så vender jeg tilbage hurtigst muligt.