_

Ferniseringer og udstillingerKommende

I øjeblikket er der ingen planlagte ferniseringer eller udstillinger.

Hvis du er interesseret i at arrangere en fernisering eller udstilling med mig, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen nederst på denne side.

Tidligere

Designer Zoo

København fredag den 28. juni 2024 klokken 16 - 18
Vesterbrogade 137, 1620 København
For at fejre det nye samarbejde med Designer Zoo, inviterer vi her til fernisering på Vesterbro. Mange af værkerne, der her vil blive præsenteret, er kunst, der ikke har været sat til salg før nu. Fremover vil min kunst kunne findes i Designer Zoos butik på Vestebrogade. Alle er velkomne fra klokken 16.

Gallarí Havnará

Tórshavn fredag den 21. juni 2024 klokken 16 - 18
3 Havnará, Tórshavn 100
I samarbejde med Gallarí Havnará inviterer jeg endnu engang til fernisering. Udstillingen er en fremvisning af de værker, jeg har arbejdet på det sidste års tid. Blandt andet udstilles mine helt nye værker med suler samt et par spritnye sommerfugle. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen til en skål.

Gallarí Havnará

Tórshavn fredag den 21. april 2023 klokken 16 - 18
3 Havnará, Tórshavn 100
I forbindelse med min første udstilling på Færøerne, inviterer Gallarí Havnará og jeg til fernisering i Tórshavn. Med udstillingen Springtime in My Heart er det første gang, jeg er repræsenteret på Færøerne. Kom og skål med os. Vi glæder os til at se jer.

Illum

København torsdag den 19. maj 2022 klokken 16 - 18
3 Havnará, Tórshavn 100
I samarbejde med Illums Art Gallery og Hans Pilgaard, inviterer en samlet gruppe kunstnere til fernisering og udstilling af værker. Hans og jeg udstiller vores fotokunst, mens jeg særskilt også fremviser en række malerier. Vi glæder os.

Kontakt mig for udstillinger og samarbejder

Du kan også læse meget mere om at samarbejde med mig ved at trykke her.