_

Kunst til din virksomhedSkab et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere ved at berige dine virksomhedslokaler med kunstværker.

Ved at investere i kunst til at pryde de tomme vægge giver I ikke blot kontormiljøet en mere kreativ og farverig atmosfære, men I kan også drage fordel af de gældende momsregler og opnå momsfradrag.

Spar på momsen - det er let

BDO Danmark har udarbejdet en kort og præcis artikel, der giver jer en oversigt over reglerne. Den kan I læse ved at trykke her. I kan også forhøre jer hos egen revisor.

Kort fortalt er det muligt at købe både grafiske og fotografiske kunstværker til jeres virksomhed, så længe prisen per værk ikke overstiger 13.200 kr.

Desuden omfatter reglerne kun originale, grafiske kunstværker og begrænsede, nummererede og signerede fotografiske værker. Reglerne omfatter således både mine originale kunstværker men også mange af de nummererede og signerede fotoværker og kunst-print.

Reglerne gælder, uanset om værket er erhvervet med fuld moms eller kunstnermoms.


Jeg har gjort det let for dig

Mit udvalg af værker består primært af kunst med kunstnermoms, hvilket svarer til 5%. Hvis I tilmelder jer mit nyhedsbrev, kan I også benytte rabatkoden WO34DN og opnå 10% - og herefter trække de 5% moms fra.

Det er jeres eget ansvar at sætte jer ind i de gældende momsregler, og vi anbefaler at læse ovenstående artikel fra BDO Danmark for at få yderligere detaljer.

Jeg er dedikeret til at levere kunstværker af høj kvalitet, der ikke blot beriger dit arbejdsmiljø, men også opfylder de nødvendige kriterier for momsfradrag. Forkæl jeres virksomhed med kunstværker, der skaber inspiration og energi i hverdagen. Gør arbejdspladsen til et visuelt og kunstnerisk udtryk for jeres virksomheds identitet og kreativitet med værker fra shoppen. Du kan se hele udvalget ved at trykke her.


Jeg hjælper virksomheder i både ind- og udland

Jeg forstår, at valget af de helt rigtige kunstværker til at skabe den perfekte stemning og udtryk i jeres virksomhed kan være en udfordring. Derfor er jeg klar til at hjælpe jer med at vælge kunstværker, der passer perfekt til jeres virksomheds æstetik og narrativ.

Jeg har erfaring inden for kunstindretning i både ind- og udland. Jeg har arbejdet med en bred vifte af virksomheder, lige fra en københavnsk frisørsalon til politistationen på Færøerne. Jeg skræddersyr løsninger til alle typer virksomheder og rumstørrelser. Udover at tilbyde et bredt udvalg af eksisterende kunstværker, er det også muligt at samarbejde med mig om at skabe værker specifikt efter jeres ønsker.

Mit mål er at skabe en inspirerende atmosfære, der motiverer og engagerer både medarbejdere og besøgende. Jeg tror på, at kunsten kan spille en afgørende rolle i at skabe et unikt og meningsfuldt arbejdsmiljø.Hvis I er interesserede i at indrette jeres virksomhed med kunstværker fra mig eller ønsker yderligere information, er I velkomne til at kontakte mig ved at udfylde formularen nedenfor eller sende en e-mail til mail@jobbepilgaard.dk Jeg står klar til at besvare jeres spørgsmål og arrangere en konsultation for at drøfte jeres specifikke behov.

Du kan læse meget mere om mig ved at trykke her.


Et bæredygtigt valg

Jeg mener, at kunst ikke alene skal fascinere og inspirere, men også skåne planteten mest muligt i sin produktion. Mine værker er skabt på syrefrit papir og sat i rammer, der er skovet af bæredygtigt skovbrug. Mit arbejde med kunst og bæredygtighed hænger uløseligt sammen - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I kan læse mere om mine bæredygtige rammer ved at trykke her.


Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde jeres virksomhed, udfyld venligst formularen nedenfor og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.